Grupo Territorial Baleares

Som un grup d’artterapeutes residents a Balears acreditats per la Associació Profesional Espanyola D’Artterapuetes, formats a la UB, la UPF, la Goldsmiths University of London i el Centre d’Estudis d’Artteràpia Metàfora.

Volem constituir un espai de trobada entre artterapeutes residents a les illes on tinguin cabuda  intercanvis i col·laboracions amb altres professionals afins.

Ens proposem tres eixos d’acció i reflexió:

  • Donar visibilitat a l’artteràpia i les/els artterapeutes: Cicles de xerrades, conferències, presentacions de casos, tallers vivencials, creació de material per la difusió com fulls informatius i peces multimèdia.
  • Generar formació continuada a les illes partint de trobades d’artterapeutes: covisió, grups de lectura, supervisió grupal…
  • Iniciar un observatori d’orientació de propostes i projectes d’intervenció per obrir camps a la professió: fer un registre d’organismes, centres o institucions i també altres associacions que puguin beneficiar-se d’integrar l’artteràpia com a complement o suport en els seus àmbits d’acció possibles.

E-mail de contacte: ate.balears@gmail.com

Tríptic informatiu ATe Balears

delegación canariaArteterapia