Miquel Prat Moreno

publicado en: Arteterapeuta, Cataluña | 0

Volver al directorio de Arteterapeutas

Correo electrónico:  pratmiquel@gmail.com

Zona de Consulta:  Barcelona – Girona

Ámbito: 

Formación: Llicenciat en Belles Arts. Postgrau i Màster en Artteràpia per la UdG

Otras formaciones:  Estudis de fotografía. Diversos seminaris psicoanàlisi i Artteràpia.

Trayectoria profesional:  Artista plàstic. Docent d’arts plàstiques. Docent i tutor al Màster d’Artteràpia de la Universitat de Girona. UdG. 2011-2014
Artterapeuta amb persones diagnosticades de TMG en institucions
Actualment atén en Consulta privada d’Artteràpia a Barcelona i és responsable i dinamitzador de Bcatt (Barcelona. Creativitat i Artteràpia) 2013 https://www.facebook.com/miquelprat.bcatt

Publicaciones / Investigación / Web:  2009 Comunicació a les “I Jornades de Salut, Salut Mental i Comunitat”. GREFART. Girona.
2010 Comunicació a les “II Jornades de Salut, Salut Mental i Comunitat”.GREFART. Girona.
2010 Organització i comunicació al “I Congreso Nacional de Arteterapia. FEAPA”. Girona.
2013 Organització del “II Congreso Nacional de Arteterapia. FEAPA”. Alcorcón, Madrid.
Ha estat membre de la junta directiva de l’Associació Professional d’artterapeutes GREFART 2008-2014 i membre fundador i de la junta directiva de FEAPA – Federación Española de Asociaciones Profesionales de Artteterapia – 2010-2014.
Com a membre de la junta directiva de GREFART ha coordinat l’àrea de comunicació, grafisme i web i l’equip de traducció i revisió de textos. Ha estat responsable i coordinador de la revista d’arts i artteràpia ENERGEIA de GREFART.
Com a membre de la junta directiva de FEAPA ha esta vice-secretari econòmic i ha estat responsable de grafisme i web. Ha implementat i mantingut la base de dades de la mateixa federació. Ha col•laborat activament en dels dos congressos nacionals d’Artteràpia organitzats per FEAPA 2010 imatge gràfica i comunicació. 2013 secretaria.